fbpx
Korte kurser 2021-12-09T13:58:55+01:00

Ungvinter

Februar 2022

UngVinter en faklen der lader dig og din vinter op med alle de nødvendige vitaminer til Gudslivet og sjælen. Mød nye og gamle venner. Crash caféen, vildmarksbadet. Fordyb dig i Ordet og lovsang. Få udfordringer eller find ro. Hjerteligt velkommen til UngVinter på Mariager Højskole – en vinterferie som ingen anden anden.
Læs mere på facebook
Tilmelding

Ungsommer

Juli 2022

Oplev en uge med masser af lovsang, dybdegående undervisning, udfordringer, eventyr og fælleskab på Mariager Højskole. Merge/UngSommer er Danmarks fedeste camp hovedsageligt for unge i alderen 17½ – 25 år. Flere hundrede unge mennesker mødes i sommerferien til en uge med masser af aktiviteter, tilbedelse, undervisning og selvfølgelig god dansk hygge – alt sammen med Gud i centrum! Drømmen for UngSommer er, at unge menneskers må få tændt en brand i deres hjerte for Gud – at de må elske og tjene ham, med alt de er, og alt de har. Vi ønsker at kende Gud og gøre Ham kendt. Vi glæder os til at se lige netop dig!
Læs mere her

Sommerhøjskole

August 2022

Velkommen på Sommerhøjskole 2021. Nyd nye venners fællesskab, god mad, samtale ved bordene, grillaftener og drøft udfordringer i forskellige områder af livet både privat, politisk og i kirkelivet i Danmark. Alle har behov for at komme væk fra hverdagen, uanset alder og daglig situation. Behov for nye indtryk, ny viden og orientering om, hvad der er oppe i tiden både åndeligt og timeligt.  Sommerhøjskole har en bred vifte af inspirerende undervisere, der vil være med til at udvide din horisont og gøre dig bedre udrustet til at møde hverdagen igen.

Kortkurser

Efteråret 2021

Velkommen til én eller flere uger med god undervisning, ekskursioner, fællessang, andagter og et stærkt fællesskab. Et kortkursus på Mariager Højskole forfrisker din sjæl og opbygger din ånd.

Lære mere her

Brighter

Efterårsferien

Brighter er en årlig, national ungdomskonference, hvis formål er at samle unge mænd og kvinder på tværs af kirkeretninger og sammen antændes i kærlighed til Jesus. Brighter afholdes hvert år i efterårsferien og blev skabt for at disciple og udruste kristne over hele Danmark til at have en dybere relation med Gud og til at tjene Jesus i deres lokale kirker.

Brighter arrangeres i samarbejde med Mariager Høj- og Efterskole, bliver ledt af en uafhængig arbejdsgruppe og afvikles af teamledere & frivillige fra mange forskellige kirker.

Læs mere