fbpx
Elev 2021-05-05T13:50:51+02:00

Til dit ophold på Mariager Højskole vælger du den LINJE  og det SPOR der tiltaler dig. Nedenfor beskriver vi hvilke Linjer og Spor du kan vælge imellem og hvad de indeholder. Derudover kan du vælge et antal VALGFAG der passer dig og i det opfang det passer dig. Dit ophold på Mariager Højskole kan derfor sættes sammen på mange måder. Om du foretrækker et intenst år med tæt pakket program og mest muligt på opleveren, eller du har brug for et rolige program med tid til rekreation. Når du begynder dit Højskole ophold sætter du dig med din Coach og I sætter dit skema sammen. I tillæg til det ovennævnte starter hver morgen med morgensamlingen Wake Up og hver tirsdags aftener er vores fælles Connect-gudstjenester. Liv & Info og Belong er obligatoriske. Du har i alt mindst 21 klokketimers undervisning, praktik, valgfag mm.

På linjerne får du mulighed for at dykke ned i de emner, som er relevante for dig. Om det er, hvordan man fortolker Bibelen, hvordan du udvikler dig selv, eller hvordan man leder frivillige, så har vi en linje til dig.

Fire ud af ugens fem hverdage bliver brugt på din valgte linje, og her får du mulighed for at diskutere, reflektere og stille spørgsmål. Du vil også opleve at blive inddraget i undervisningens interaktive øvelser, hvor dine synspunkter og livserfaringer kommer i spil.

Målet for alle linjerne er det samme — at Jesus må forvandle dit liv.

Læs mere om de forskellige linjer her:

TEOLOGI

/ DYK NED I BIBELEN

Læs mere

DEN ALMENE / DISCIPELSKAB

/ ER DU RIGTIGT KLOG?

Læs mere

LEDERSKAB

/ LÆR AT LEDE DIG SELV OG ANDRE

Læs mere

STUDIE

/ FORFØLG EN BACHELOR I TEOLOGI

Læs mere

Som elev på Mariager Højskole vælger du dit spor du dyrker og udvikler dine talenter og gaver og investerer dine evner i at bygge Guds rige.

Sporet er sammensat af undervisning, sparring og feltarbejde hver eneste uge. Sporet tager vil udvikle dine personer evner, og være super praktisk. Læs mere om hvert spor på følgende side:

+ Film & Kommunikation

+ Lovsang & Musik

+ Talent & Scenekunst

+ Sport & Eventyr

+ Diakoni & Psykologi

+ Filosofi & Analytik

+ Kirke og lederskab

Læs mere

Udvikl de sider af dig selv, der er med til at give livet farve og glæde

Udforsk verden med venner og formål

Vores netværk åbner dørene for at møde unikke personligheder med inspirerende historier og engagement i meningsfyldte projekter. Træd ud i ukendte kulturer, der udfordrer dine sociale kompetencer og oplev at stå sammen som team. Dette er rejser, der udvider dit perspektiv.

EUROPAREJSE

Efterår / Europarejsen giver dig mulighed for at opleve og møde behov i en helt anden europæisk kirkekultur. Her får du lov til at vise praktisk kærlighed og omsorg, som gør en forskel for dem du møder, og som sætter aftryk i dig.

SPORREJSE

Vinter / Bliv inspireret af hvad dine talenter og evner kan bruges til. Rejs ud med dit spor, engager dig i konkrete projekter og bliv udfordret til at drømme stort.

STUDIEREJSE

Forår / Studierejsen giver dig en unik mulighed for at udforske de steder, hvor kristendommen blev grundlagt. Gå i fodsporene på Bibelens hovedpersoner, mens undervisere og lokalguides blæser liv i historien.

Mulige destinationer:

Højskolelivet er også…

Det er den eventyrlige del af skolen, som umuligt kan beskrives på disse sider. Det er hjertepulsen – når den ubeskrivelige atmosfære opstår. Det er, når din ”to-read liste” næsten er afsluttet henslængt i hængekøjerne, når I finder våddragterne frem og svømmer over fjorden, eller med høj puls fræser på cyklerne gennem løvskovene, når du joiner en bibelgruppe og sammen læser Bibelen fra cover til cover, når tiden går i stå foran strandbålet ved solnedgang, når auditoriet bliver til et casino og aftenens Bonds and Babes tester deres gambling-evner. Alt det der opstår… Det er højskolelivet!

COACHING

SAMTALER DER FORVANDLER

Som elev på Mariager højskole får du en personlig, certificeret coach, som mødes med dig en gang om måneden. Her bliver din vandring med Gud og mennesker sat i højsædet, hvor intet emne er for stort eller småt.

Ved at stille de rigtige spørgsmål, vil din coach hjælpe dig ref lektere over, hvor du kommer fra, hvor du står nu, og hvor du er på vej hen. Samtalerne kan omhandle dine personlige målsætninger og fremdrift eller bearbejde hændelser og udfordringer fra dagligdagen. De kan dykke ned i din historie og identitet eller hjælpe med at tydeliggøre dine drømme og dit kald eller gennemarbejde dybere spørgsmål om tro og mening.

CONNECT

På Mariager Højskole lægger vi stor vægt på en opløftende atmosfære af tro, lovsang, bøn og inspiration. Som elev får du fællessamling hver morgen, mindst én ugentlig gudstjeneste og særlige inspirationskonferencer med internationale talere på skolen.

BELONG

Belong-gruppen er det lille fællesskab i det store skolemiljø. Gruppen spiser morgenmad sammen hver dag og mødes én gang om ugen, hvor der er tid til at drikke kaffe, bede, dele liv, læse i Bibelen og tage på ture sammen.

Det er muligt at læse en internationalt godkendt AlphaCrusis bachelor på tre år via Mariager Højskole, samtidigt med at du udvikler dine gaver i aktiv tjeneste.

Læs mere

Læs mere