Mariager Højskole

abhishek-700x400

Tiden på Mariager Højskole har indtil videre været den bedste oplevelse i mit liv, fordi jeg dér kom til at kende mig selv og min egen værdi. Dette ville ikke have være muligt, hvis ikke jeg havde haft lærere og coaches ved min side fra højskolen.

Da jeg kom var jeg en lille usikker 19-årig dreng, som ikke rigtig vidste hvad han lavede og hvad formålet var med at jeg var her. Men efter at have brugt 1 1/2 år på højskolen, udviklede jeg en større selvstændighed  og har fået et bredere syn på verden. Undervisningen og aktiviteterne lærte og formede mig meget og bragte mig tættere på Gud, hvilket hjalp mig til at opdage min rolle i Guds rige.

I dag er jeg tilbage i Indien og arbejder i en organisation, som hjælper fattige og sultende børn, til at være en velsignelse for dem og sørge for deres basale behov til livet. Til sidst er jeg så velsignet over at have venner rundt omkring i verden fra højskolen, som ikke bare er mine venner, men min anden familie. Mariager Højskole har en særlig plads i mit hjerte.

 Abhishek