Få en bachelor i Anvendt Teologi, hvor halvdelen af kurserne tages hjemme foran computeren, eller som elev på Mariager Højskoles nye studielinje.

Mariager Højskole samarbejder med Harvest Bible College om Bachelor
Drømmen om at erhverve sig akademiske kompetencer inden for teologiens fagområde lever i bedste velgående hos mange unge kristne, og den drøm kan Mariager Højskole naturligvis hjælpe dig med at opfylde. Gennem en årrække har skolen udbudt muligheden for at tage en BA in Ministry gennem en uddannelsesaftale med Harvest Bible College i Melbourne, Australien.

Vi har allerede set mange ledere, præster og kristne tjenester færdiggøre en bachelorgrad i teologi. En uddannelse, der har udrustet dem til tjeneste.

Uddannelsen tager 3-4 år i alt
Uddannelsen efter et ophold på Mariager Højskole tager 1 til 2 år, men kan dog forlænges, hvis man ikke kan nå at gennemføre studierne på den normerede tid. Som noget nyt er det muligt at være selvstuderende Harvest elev på Mariager Højskole. Her er selvstudiet skemalagt således, at det bliver muligt at komme igennem 8 Harvestfag. Adgangskravet er, at man har gået to år, enten på Mariager Højskole, eller på International Apostolsk Højskole i Kolding.

Design selv dit studium
Som BA-studerende kan man designe sit eget studium ved at mikse kurser på henholdsvis Mariager Højskole og Kolding Internationale Højskole med online kurser udbudt af Harvest Bible College. Sidstnævnte eksaminerer samtlige kurser, og i udgangspunktet skal man tage seks online kurser og seks kurser på de to højskoler.

Bliv kvalificeret til at studere videre
BA-uddannelsen er godkendt af en række uddannelsesinstitutioner i Skandinavien, så det er muligt at læse videre på flere kandidatuddannelser, og internationalt set åbner uddannelsen op for muligheden for at tage en Master over stort set hele verden.

Kontakt Peter Makovini for mere info.