Mariager Højskole

 

School of Worship
Vil du nå nye højder inden for musik eller sang, skal du vælge School of Worship, skolens valgfag indenfor lovsang og musik.

Ungdomsarbejde
Hvis teenage- og ungdomsarbejde får dig til at blive fyr og flamme, er valgfaget Ungdomsarbejde en oplagt chance for at omsætte tanke til handling.

LifeKeys
LifeKeys er et valgfag, der vil sætte fokus på karismatisk og kontemplativ spiritualitet, de gode valg i livet, organisering af hverdag og økonomi.

Medie
Vil du lære at bruge internettet som en missionsmark og bruge moderne medier til at sprede evangeliet, og ønsker du samtidig at tilegne dig journalistiske principper for kommunikation, så er valgfaget Medie et must.

#SocialMission
Let's change the world. Det er store ord; at forvandle verden, men på valgfaget #SocialMission arbejder vi på, at se Guds kærlighed forvandle menneskers liv. Én for en. Vil du være med? Find ud mere på valgfaget #SocialMission.

Rådgivning
Denne valgfag fokuserer på åndelig, social og mental sundhed, at skabe positive relationer i livet, personlig trivsel, arbejds- og livsglæde. Er der noget for dig? Læs mere på Rådgivning.