studielinjen700x350I skoleåret 2013-14 starter Mariager Højskole en studielinje op for dig, som ønsker at fordybe dig i et selvvalgt emne, f.eks. indenfor teologi, spiritualitet, medier, musik eller ungdomskultur. Studielinjen er for dig, som har gået på skolens lederlinje eller har lignende studier. Der er mulighed for at søge økonomisk tilskud.

Bachelorgrad
Harvest tilbyder en BA i teologi i samarbejde med Mariager Højskole. Der er mulighed for meritoverførsel til Harvest Bible College’s Bachelor i Ministry. Meritoverførsel vil ske på et individuelt plan i forhold til de fag og kompetencer du har udviklet. Et bachelorforløb på Mariager Højskole kunne f.eks. se sådan ud: 1. år på spor 1 = Diploma in Ministry (Harvest DK/ICI) 2. år spor 2= 4 meritgivende kurser 3. år på studielinjen = 8 online harvestkurser = 6 online lektioner per uge + 16-24 opgaver + 4 kurser efterfølgende = Bachelor in Ministry.

Undervisning
Studielinjen følger skolens almindelige hverdag. I formiddagstimerne er der undervisning i de emner, som du har valgt at fordybe dig i, om eftermiddagene er du medhjælper i et eller flere valgfag, og i faget ”Liv og Info”, hjælper du med at præsentere ugens nyheder, m.m.

Udfordringer
Som elev på studielinjen bliver du udfordret ved at være involveret i en række ting, som påvirker skolens miljø i høj grad. Du vil være med til lede mandagsbøn, at støtte elever på discipelskabslinjen, holde oplæg i undervisningen på de andre linjer, ledelse af tjenestepraktik-teams i kirker, og hjælpe med skolen ture, samt rejser. Eleverne er også med til at planlægge Connect-møder, og hjælper med ledelse og coaching af skolens Belonggrupper.

Undervisere og ansvarlige på Studielinjen
De lærere som tegner studielinjen, er Mark Hill og Peter Makovini. Derudover medvirker andre af de faste lærere på højskolen.