Mariager Højskole

Birgitte700x400

"Noget af det, jeg holder mest af, er at se mennesker, der udvikler sig og vokser i deres personlige liv. Det er et privilegium at blive inviteret ind i andres liv og se nyt potentiale blive frigjort. En drøm jeg har haft de senere år, er at formidle dansk sprog, kultur og traditioner til folk, der er nye i Danmark. Det får jeg lov til her på skolen og det er fantastisk ikke bare at formidle et sprog, men også Guds kærlighed.”


Fag:
Birgitte underviser på Discipelskabslinjen og i fagene dansk på Intergrationslinjen, SocialMission og Krea. 

Uddannelse:
Birgitte er uddannet folkeskolelærer med linjefagene dansk og håndarbejde i 2000 og har arbejdet som lærer i Folkeskolen indtil 2012. Hun begynder at læse en Certificate Diploma i teologi på Harvest Bible College her til sommer.

Baggrund:
Birgitte er 47 år, gift med Leif og sammen har de to børn. Siden 1990 har hun været aktiv som frivillig medarbejder, først i Aalborg Citykirke og siden i Mariagerfjord Frikirke, hovedsageligt i lovsang. Fra 2008-2012 var hun en del af ledelsen i Kolding Kirkecenter. Siden 2012 har hun været ansat som lærer på Mariager Højskole.

Kontakt
Du kan kontakte Birgitte på 96 68 26 68 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du kan også møde hende på facebook - bliv hendes ven.