På Mariager Højskole har vi 4 forskellige linjer, udbudt til eleverne på forskellige årgange.

Derudover har vi også en Integrationslinje, man kan tage ved siden af.

Discipelskabslinjen

Dette er en linje for 1. års elever. Undervisningen foregår på dansk, men bliver tolket til engelsk.

Teologilinjen

Leadership stream/Lederskabslinjen (Engelsk)

Dette er en linje for 2. års elever, dvs. elever som har mindst 1 års bibelskole erfaring (enten fra Mariager Højskole, eller en anden skole.) Her foregår undervisningen på engelsk.

Studielinjen

Dette er en linje for 3. års elever. Ved at studere 3 år på Mariager Højskole, kan man tilegne sig en bachelor i teologi.

Integrationslinjen

Denne linje, kan man følge ved siden af de andre linjer. Her får man undervisning i dansk kultur og det danske sprog.