Mariager Højskole

Peter hjemmeside

“Jeg elsker at opleve, hvordan Gud forvandler liv, når vi åbner op for ham. En del af mit kald er at være involveret i denne proces; at lytte og tale om vigtige emner og vandre sammen med mennesker og hjælpe dem til at udvikle det potentiale, Gud har lagt i dem. Jeg har stor passion for apologetik, filosofi og jeg tror på de begge er vigtige redskaber sammen med stærk bibelsk teologi”.

Emner:

Sammen med Philipp er Peter ansvarlig for Medie. Og sammen med Michael er han ansvarlig for Ungdomsarbejde. Peter underviser også mange forskellige emner I løbet af året.

Uddannelse:

Peter har en B.A. i tjeneste fra Harvest Bible College i Australien. Derudover har han færdiggjort sin kandidat i informationsvidenskab på Aalborg universitet.

Baggrund:

Peter er 28 år. Han er født og opvokset i Bratislava, Slovakiet, hvor han var i tjeneste i den lokale baptistkirke. Efter at have været elev på Mariager Højskole har han arbejdet som ungdoms præst i Odense Baptistkirke fra 2012-2016.

Kontakt:

Du kan kontakte Peter ved Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på Facebook bliv hans ven!