tina700x400"Jeg har længe vidst jeg har haft nogle gaver inden for lederskab og organisering, men har ikke helt vidst hvordan jeg skulle bruge dem. To år som elev på skolen har givet mig meget undervisning i særligt lederskab, og jeg er blevet mere sikker på mine evner og kald. Ligeledes har jeg fået mere afklaring af, hvordan jeg skal bruge mine evner, og et svar på er at arbejde med at udvikle unge mennesker, se dem tro på sig selv, tage ansvar for deres liv og se dem udvikles i deres forhold til Gud. Derfor glædes jeg over at arbejde på Mariager Højskole, hvor der er gode vækstmuligheder."

Fag:
Tina er ansvarlig for Discipelskabslinjen og står sammen med Birgitte for SocialMission. Hun er også ansvarlig for LifeKeys.

Uddannelse:
Tina fik sin højere handelseksamen i 2011 og færdiggjorde hendes Bachelor i praktisk teologi på Harvest Bible College i 2016.

Baggrund
Tina er 25 år og gift med Philipp. Hun kommer fra en lille by i Nordjylland, Tårs. Her har hun siden en ung alder været i tjeneste i den lokale baptistkirke, med lovsangstjenest og teenager- og ungdomsarbejde. Ligeledes har Tina et stort hjerte for mission og i en årrække været en del af kristen organisation YEGO, som arbejder med unges rettigheder og rolle med lokale unge mennesker i Rwanda. Fra 2013-2015 var Tina elev på Mariager Højskole og havde sideløbende arbejde som ungmedarbejder på Mariager Efterskole. Nu er hun fastansat som fuldtidslærer på Mariager Højskole.

Kontakt
Du kan kontakte Tina ved Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller hun er også på Facebook - bliv hendes ven!