Mariager Højskole

Solfrid700x400

»Jeg elsker at arbejde med mennesker, og jeg elsker at undervise. De to ting er en drivkraft i mit liv, og når det kan kombineres med at træne mennesker til tjeneste for Herren, så liv bliver udfordret, vokse og udvikles, er jeg lige på det rette sted!«

Fag
Solfrid har ansvaret for valgfagene Rådgivning og Bønnetræning. Hun underviser desuden forskellige bibelfag på vores fire linjer. Solfrid er også studievejleder på skolen.

Uddannelse
Uddannet som sygehjælper i 1974. Har gennem årene studeret flere fag; blandt andet psykologi, ledelse, skabelse og evolution, desuden HF i dansk, engelsk, tysk og spansk. Ud over det har Solfrid en Master i Teologi. I 2015 tog hun uddannelsen som positiv psykologvejleder.

Baggrund
Solfrid er født i Nordnorge i 1953, blev i 1971 gift med Per og har siden boet i Danmark. Solfrid er mor til 3 voksne børn, har en svigersøn og 4 børnebørn. Solfrid har i perioden 1986 til 1993 arbejdet på Mariager Efterskole og fra 1993-2004 arbejdet på Alterna Efterskole. Fra 2004 frem til 2010 har Solfrid været tilknyttet nødhjælpsorganisationen IAS (International Aid Services) som uddannelseskonsulent i Sudan og Paraguay.  


Kontakt
Du kan kontakte Solfrid ved at ringe på 26 17 21 89 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Hun er også på Facebook -  bliv hendes ven!