Mariager Højskole

Leif700x400

»Min passion er at undervise og uddanne kristne til at være medarbejdere og ledere i den lokale kirke. Jeg ønsker at være en del af det, Gud gør i menneskers liv, og jeg arbejder på højskolen, fordi det er et effektivt træningssted for discipelskab og teologisk uddannelse i en pentekostal og karismatisk tradition.«

Fag
Leif har ansvaret for lederlinjen, som fokuserer på lederskab, teologi, bibelen og åndelig udvikling, i samarbejde med forstander Kent Jakobsen. Han underviser også valgfaget SocialMission. Leif koordinerer også den masteruddannelse, som udbydes hos Harvest Bible College, der er en offentlig anerkendt uddannelsesinstitution i Melbourne, Australien. Leif underviser i bibelfag, teologi, lederskab og tjenesteudvikling.

Uddannelse  
Leif har en Bachelor of Arts in Ministry (Harvest Bible College), og en Master of Theology in Applied Theology (Spurgeon’s College/ University of Wales). Leif har også et Diplom i Ledelse.

Baggrund
Leif er født i 1971, og blev gift med Birgitte i 1990, som han har to børn med. Han har været ungdomspræst i Pinsekirken i Aalborg i fire år, lærer på Frydensberg Efterskole i tre år, og er lige vendt tilbage som lærer på Mariager Højskole i sit ottende år, afbrudt af fire år som præst i Kolding Kirkecenter. Leif elsker at undervise, læse og studere, men får også tid til at løbe og elsker at hygge sig sammen med familien.

Kontakt
Leif kan kontaktes via skolens kontor eller ved at Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Han er også på Facebook - bliv hans ven!