Mariager Højskole

Retrætekursus 2016

Et forårs-retrætekursus for alle aldre i Mariager 1475777251 pdfs

I dette skoleår har vi flyttet vores årlige retrætekursus fra efteråret til foråret:

I Kristi Himmelfartsdagene 24.—28. maj 2017, afholder Mariager Højskole igen retræte.  

Det bliver fem dage, hvor vi sammen vil fordybe os i Jesu ord den tredje bøn i Fadervor . ’…som i himlen således også på jorden...’

Vi har stilhed i tiden mellem oplæg, undervisning, praksisøvelser og andagter. Der er undervejs mulighed for individuelle samtaler med retrætelederne. Vi vil i stilhedens fællesskab skabe rammer for, at vi hver især må søge indad til vor egen midte, til hjertets centrum og åbne hjertets dør for et ægte møde med Gud, som nænsomt ”står ved døren og banker på” (Åb. 3.20).

At tage på retræte er frivilligt at tage afmagten på sig. At afstå fra at ville redde sit eget liv og anerkende, at en anden og større magt er Livskilden selv. Mange oplever at de til at begynde med mest hører sig selv – det larmer! Men bliv trøstigt ved at lytte, og du begynder at se dig selv, som Gud ser dig. Det vil ofte være et smertefuldt møde med sandheden, en erkendelse af egen fattigdom, men i Hans kærligheds lys bliver det også til erkendelse af Guds pagtstroskab. Relationen til ham er livet.

Som vanligt byder vi også på dejlig mad, skøn natur og gode værelser. Tag endelig travestøvlerne med, vi ligger lige ved skov og fjord.

Se flere informationer her!

Du kan tilmelde dig her!

Pris for kurset er 1.195 kr. Dette er inkl. kost og eneværelse.